Leveranciersbeoordeling..

Wilt u in één oogopslag zien welke kwaliteit uw schilders- en onderhoudsbedrijven leveren en op welke punten zij zich kunnen verbeteren? De leveranciersbeoordeling schilderwerk wordt door onze klanten als waardevol ervaren, omdat de beoordeling zowel de goede als de verbeterpunten laat zien. Een mooi instrument om te komen tot kwaliteitsverbetering.

Leveranciersbeoordeling schilderwerk

Bij Prestatiegericht schilderwerk worden overeenkomsten afgesloten met leveranciers. Het Verf Advies Centrum voert voor verschillende woningcorporaties Prestatiekeuringen uit om de overeengekomen prestaties te toetsen. Per kalenderjaar worden de prestaties geanalyseerd en de resultaten per leverancier weergegeven en gerangschikt. De resultaten van eventueel eerdere leveranciersbeoordelingen worden cumulatief gerapporteerd.

Bij samenwerkingsverbanden is het van groot belang dat de waargenomen prestaties worden beoordeeld en geëvalueerd met de leveranciers. De leveranciersbeoordelingen kunnen aanleiding geven tot verbetermaatregelen om het inkoopproces voor u en uw leverancier verder te optimaliseren.

 

Radargrafiek verfsysteem
 
DOWNLOAD VOORBEELDRAPPORT LEVERANCIERSBEOORDELING (pdf-bestand, 23 kb) >>
Voorbeeldrapport leveranciersbeoordeling